Alarm op ISDN - Wat nu?

Alarm op ISDN - Wat nu? - logo-mt-professional-devices-2

U gebruikt een alarm via ISDN of een analoge verbinding

Wat nu?

Stapt u voor uw telefonie over naar VoIP Bellen? Dan moetu ook uw alarmcentrale via internet ontsluiten. U zou eventueel een gateway kunnen gebruiken die het analoge signaal van uw alarmsysteem omzet naar een IP signaal. Houd er rekening mee dat veel verzekeringsmaatschappijen dat niet fijn vinden en soms eisen dat alarmmeldingen vanuit het systeem over een gecertificeerde verbinding naar de PAC worden door gemeld. De kans is dus aanwezig dat u een aparte verbinding met alarmtransport dient te gebruiken. Het moederbedrijf van MT-PD dat gespecialiseerd en gecertificeerd is in alarmsystemen begeleid u graag.

Heeft u recent een nieuwe alarmcentrale aangeschaft? Dan kunt u waarschijnlijk gebruik maken van doormelding via IP (internet). De centrale stuurt meldingen via internet door naar de meldkamer. Dit kan begeleid worden door een mobiele back-up, zodat ook uitval van de internetverbinding geen roet in het eten gooit. Hiervoor maakt het systeem gebruik van een SIM kaartje met data.

Tip: Voor een tijdelijke oplossing kan er gekozen worden voor een zogenaamde ATA. Omvormer van IP naar PSTN/ISDN.

Wat zijn de alternatieven voor ISDN?

VoIP Bellen is een uitstekend alternatief voor ISDN; u gaat dan gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale die in één van de 6 beveiligde datacenters van ons staat. Met functionaliteiten waarmee u de professionaliteit van uw bedrijf vergroot en het contact met uw klanten aanzienlijk verbetert. En dat ook nog tegen aanzienlijk lagere kosten.

Er zijn daarnaast oplossingen beschikbaar om uw bestaande ISDN-telefooncentrale te upgraden en te kunnen blijven bellen met uw ISDN centrale. Daarvoor kunt u een speciale adapter laten installeren. Houd er rekening mee dat u hiervoor  eenmalige kosten betaalt. Het voordeel is andersom dat iedereen kan blijven werken zoals hij of zij dat gewend is.

 

Pagina's

Google pagina's

 • VoIP Hoogeveen

 • VoIP bellen zakelijk

  VoIP bellen zakelijk, jarenlange ervaring opgebouwd voor u.
 • VoIP Leek

 • Managed Voice Groningen

  Managed Voice Groningen Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Groningen.
 • VoIP Lelystad

  VoIP telefonie in de buurt van Lelystad.
 • VoIP Amsterdam

  VoIP telefonie Amsterdam
 • Eindejaar

  ‘Samenwerken’ het sleutelwoord voor 2017? Het voelt als kort geleden dat er een nieuwsbericht moest komen met een vooruitblik op het jaar 2016 en nu dus alweer bijna een jaar verder nadert 2017 ons met rasse schreden. Wat mogen we van 2017 verwachten? Heeft Donald Trump invloed op de nu aantrekkende economie waarin we verkeren en wat voor een impact heeft het Britse
 • Yealink nummer 1

  Yealink IP toestellen staan op de eerste plaats aan het einde van 2016.
 • KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet

  KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet. Begin 2015 heeft KPN bevestigd dat analoge en ISDN lijnen in ieder geval tot en met 1 januari 2018 worden geleverd. Er is derhalve absoluut geen enkele sprake van uitfasering van deze traditionele telefoonlijnen. Er is zelfs thans nog geen sprake van end-of-life of end-of-sale per 1 januari 2018. Dus tot die tijd garandeert KPN de dienstverlening.
 • Ip apparatuur

 • VoIP relaties Amsterdam

  VoIP relaties Amsterdam
 • VoIP telefonie

  VoIp telefonie mt-pd
 • Einde ISDN

  Einde ISDN KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen.
 • Managed Voice Amsterdam

  Managed Voice Amsterdam Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in VoIP telefonie heeft 2 mogelijkheden om in gebruik te nemen, Managed Voice en SIP. - Managed Voice is zonder lokale hardware als het gaat om de centrale - SIP is een netlijn die wordt aangesloten op een lokaal telefoonsysteem
 • Managed Voice Rotterdam

  Managed Voice Rotterdam Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Rotterdam.
 • Managed Voice Soest

  Managed Voice Soest Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Soest.
 • Yealink IP toestellen OOK voor Skype for Business en Office 365

  Wist je dat? Zowel de T4x lijn als de T4s lijn gecertificeerd zijn voor Skype for Business en Office 365. Deze certificering biedt gebruikers meer communicatiemogelijkheden. Alle SIP-T4 modellen zijn voorzien van HD-spraak en uitgebreide functionaliteiten op het Skype for Business platform. De SIP-T46G/S en SIP-T48G/S zijn voorzien van een Skype for Business interface, welke overeenkomt met de interface van Skype for Business softclient op de PC of laptop, zodat je direct aan de slag kunt.
 • KPN gaat dienstverlening SDSL in 2020 stopzetten

  KPN heeft aangekondigd per 1 maart 2020 de SDSL dienstverlening stop te zetten. Dit geldt alleen voor verbindingen waar ook ADSL2+, VDSL en/of BVDSL en FTTH en/of FttB leverbaar is.
 • OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE

  OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE ISDN 2 gaat stoppen, dus het is tijd voor VoIP Bellen. Onderstaand leest u hoe eenvoudig dit gebeurt. VoIP Bellen is de nieuwe standaard voor vast bellen, speciaal voor uw organisatie. Het aantal medewerkers is in zijn geheel niet van belang. Overstappen op VoIP Bellen Zo doet u dat:
 • Checklist ISDN Stopt

  Checklist ISDN Stopt! - Inventariseer uw huidige aantal ISDN lijnen. o Voor MT-PD een kleine moeite dit voor u te doen - Waarvoor gebruikt u de huidige lijnen o Telefonie o Fax o Alarmlijn o Pinnen o Noodlijn (bijvoorbeeld in een lift
 • ISDN Stopt! Wat nu met mijn PIN

  u gebruikt een PIN-oplossing via ISDN (of analoog via CCV/ Equens) Een analoge of ISDN-verbinding kan geen snelle betalingsafhandeling garanderen. De Betaalvereniging Nederland adviseert u om over te stappen naar IP-pinnen. Dat kan in 3 stappen:
 • Mijd de drukte

  Einde ISDN - mijd de drukte KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen. Geen zorgen, wij helpen jou bij de overstap naar VoIP. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.
 • Yealink VC 200

  Ontdek de nieuwe Yealink VC200 Kleine vergaderruimtes De Yealink VC200 is specifiek ontworpen voor kleine vergaderruimtes en is vooral populair binnen het MKB. Deze videoconferentie oplossing heeft een codec, camera, microfoon en beugel geïntegreerd in één en is op eenvoudige wijze op een scherm te plaatsen.
 • Winterbandentijd voor ISDN

  Het is winterbandentijd voor ISDN. Ongetwijfeld kent u de situatie (bij een ander natuurlijk) dat het begint te sneeuwen en er op dat moment gedacht wordt aan het wisselen van de zomerbanden naar de winterbanden. Er wordt naar de garage gebeld om een afspraak te maken en jawel de afspraak voor uitvoering kan pas met 14 dagen plaatsvinden....
 • VOiP 30 dagen gratis op proef

  VOiP 30 dagen gratis op proef Wil jij ook 30 dagen VoIP testen?
 • Hoe weet ik

  ONTDEK HET IN 3 MINUTEN: HOE WEET IK DAT IK ISDN HEB?
 • Portering wetgeving ACM

  Binnen het porteringssysteem is het voor velen nog onduidelijk wat er wel en niet is toegestaan.
 • Juiste GSM netwerk

  MT-PD maakt gebruik van het juiste netwerk voor haar relaties voor een betere verbinding in tunnels Automobilisten die door de Westerscheldetunnel rijden kunnen voortaan nagenoeg ongestoord bellen en data gebruiken. Ook de overgang van en naar het reguliere mobiele
 • 9 basisprincipes voor veilig digitaal ondernemen

  De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) sprak in het Cybersecuritybeeld Nederland 2018 harde woorden.
 • Managed Voice Assen

  Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Assen.

Waar kunnen wij u mee helpen?