Eurofiber - lagere tarieven

Eurofiber - lagere tarieven - eurofiber_lagere_tarieven

EUROFIBER: LAGERE TARIEVEN OP BASIS VAN GEBIEDSINDELING


Vanaf 5 oktober introduceert MT-PD nieuwe en lagere Eurofiber tarieven op basis van gebiedsindeling: zone A. Als u in de een Zone A zit met uw onderneming kunt u nu nog voordeliger uit zijn met uw glasvezelaansluiting!

Wat verandert er vanaf 5 oktober?
Op basis van de postcodecheck valt een locatie in tariefzone A. Wij willen u dit graag laten weten door de postcode te checken voor u. Valt de postcode in de A zone dan wordt er een standaard tarief aan aansluit kosten (groen) berekend.

Het kan zomaar zijn dat uw locatie eerst zeer kostbaar in aanleg was maar door de herindeling van de postcode gebieden zeer betaalbaar is.Pagina's

Google pagina's

  • In 10 minuten

    In 10 minuten iets regelen op telecommunicatiegebied? Het kan maar is zeker niet onze stijl. Maak er 30 minuten van en we komen een heel eind. Advies over:  Internet                      Mobiele telefonie                      Internet/Bellen/TV & Mobiele telefonie Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MT-PD nu: een ½ uur durend intake gesprek.

Waar kunnen wij u mee helpen?