In 10 minuten

In 10 minuten - logo-mt-professional-devices-2

In 10 minuten iets regelen op telecommunicatiegebied? Het kan maar is zeker niet onze stijl.

Maak er 30 minuten van en we komen een heel eind.

De beste telecom voor uw bedrijf.

Advies over:  Internet

                     Mobiele telefonie

                     Internet/Bellen/TV & Mobiele telefonie

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MT-PD nu: een ½ uur durend intake gesprek.

Waarom doen?

In een gesprek van slechts 30 minuten bespreken wij hoe uw bedrijf de beste telecom krijgt. Wilt u het daarbij laten? Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

In 3 stappen bent u klaar

1

In een vrijblijvend gesprek met onze adviseur bespreekt u de wensen en eisen van uw bedrijf.

2

Samen met de adviseur bepaalt u wat goed werkt en wat beter kan. De samenwerking zal bestaan uit uw wensen/eisen hoe u het wilt aangevuld met ons advies en de technisch haalbare uitvoering hiervan.

3

U krijgt altijd eerst een advies. Indien het advies past binnen de organisatie zetten we een praktijksituatie in elkaar waarmee u gaat werken. Bevalt dit, dan worden er zaken gedaan.

 

Altijd persoonlijk contact met MT-PD

U verdient het om een bezoekje te krijgen om de toekomst van telefonische bereikbaarheid te bespreken. Vanaf een formulier een niet kenner iets laten invullen heeft geen waarde.

Eerst telefonisch contact?

Bel ons wanneer het u uitkomt maar voor deze begeleiding tijdens kantooruren. Alleen voor als het nodig is laten wij ons kunnen contacten door de gehele 24/7 heen.

Wij doen hetzelfde als wij u gunnen, bereikbaar wanneer het kan en noodzakelijk is.

Waar krijg ik advies over?

Over onderstaande producten geven u het advies dat gericht is op uw onderneming.

Internet

Glasvezel – Coax – Straal - Koper

Vaste telefonie

Vaste en/of draadloze toestellen

Mobiele telefonie

Ook oude type

Vast & Mobiel

Ook wel VaMo genoemd. Overal daar bereikbaar waar jij wenst!

 

Wij gaan u NIET bellen.

Bij het willen weten van meer kunt u een mailtje sturen naar afdeling advies. Het is pas hierna dat wij u verder zullen benaderen.

Of u nu 1 of 1000 medewerkers heeft, wij zorgen met onze kennis voor de juiste telefonische bereikbaarheid. Bij iedere grote organisatie komen wij graag even aan om duidelijkheid te scheppen.

 

Pagina's

Google pagina's

 • VoIP Hoogeveen

 • VoIP bellen zakelijk

  VoIP bellen zakelijk, jarenlange ervaring opgebouwd voor u.
 • VoIP Leek

 • Managed Voice Groningen

  Managed Voice Groningen Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Groningen.
 • VoIP Lelystad

  VoIP telefonie in de buurt van Lelystad.
 • VoIP Amsterdam

  VoIP telefonie Amsterdam
 • Eindejaar

  ‘Samenwerken’ het sleutelwoord voor 2017? Het voelt als kort geleden dat er een nieuwsbericht moest komen met een vooruitblik op het jaar 2016 en nu dus alweer bijna een jaar verder nadert 2017 ons met rasse schreden. Wat mogen we van 2017 verwachten? Heeft Donald Trump invloed op de nu aantrekkende economie waarin we verkeren en wat voor een impact heeft het Britse
 • KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet

  KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet. Begin 2015 heeft KPN bevestigd dat analoge en ISDN lijnen in ieder geval tot en met 1 januari 2018 worden geleverd. Er is derhalve absoluut geen enkele sprake van uitfasering van deze traditionele telefoonlijnen. Er is zelfs thans nog geen sprake van end-of-life of end-of-sale per 1 januari 2018. Dus tot die tijd garandeert KPN de dienstverlening.
 • VoIP relaties Amsterdam

  VoIP relaties Amsterdam
 • VoIP telefonie

  VoIp telefonie mt-pd
 • Einde ISDN

  Einde ISDN KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen.
 • Managed Voice Amsterdam

  Managed Voice Amsterdam Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in VoIP telefonie heeft 2 mogelijkheden om in gebruik te nemen, Managed Voice en SIP. - Managed Voice is zonder lokale hardware als het gaat om de centrale - SIP is een netlijn die wordt aangesloten op een lokaal telefoonsysteem
 • Managed Voice Rotterdam

  Managed Voice Rotterdam Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Rotterdam.
 • Managed Voice Soest

  Managed Voice Soest Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Soest.
 • KPN gaat dienstverlening SDSL in 2020 stopzetten

  KPN heeft aangekondigd per 1 maart 2020 de SDSL dienstverlening stop te zetten. Dit geldt alleen voor verbindingen waar ook ADSL2+, VDSL en/of BVDSL en FTTH en/of FttB leverbaar is.
 • OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE

  OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE ISDN 2 gaat stoppen, dus het is tijd voor VoIP Bellen. Onderstaand leest u hoe eenvoudig dit gebeurt. VoIP Bellen is de nieuwe standaard voor vast bellen, speciaal voor uw organisatie. Het aantal medewerkers is in zijn geheel niet van belang. Overstappen op VoIP Bellen Zo doet u dat:
 • Alarm op ISDN - Wat nu?

  U gebruikt een alarm via ISDN of een analoge verbinding Wat nu? Stapt u voor uw telefonie over naar VoIP Bellen? Dan moetu ook uw alarmcentrale via internet ontsluiten. U zou eventueel een gateway kunnen gebruiken die het analoge signaal van uw alarmsysteem omzet naar een IP signaal.
 • Mijd de drukte

  Einde ISDN - mijd de drukte KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen. Geen zorgen, wij helpen jou bij de overstap naar VoIP. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.
 • VOiP 30 dagen gratis op proef

  VOiP 30 dagen gratis op proef Wil jij ook 30 dagen VoIP testen?
 • Hoe weet ik

  ONTDEK HET IN 3 MINUTEN: HOE WEET IK DAT IK ISDN HEB?
 • Managed Voice Assen

  Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Assen.

Waar kunnen wij u mee helpen?