KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet

KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet - logo-mt-professional-devices-2

KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet.

Begin 2015 heeft KPN bevestigd dat analoge en ISDN lijnen in ieder geval tot en met 1 januari 2018 worden geleverd. Er is derhalve absoluut geen enkele sprake van uitfasering van deze traditionele telefoonlijnen. Er is zelfs thans nog geen sprake van end-of-life of end-of-sale per 1 januari 2018. Dus tot die tijd garandeert KPN de dienstverlening.

Zodra er ontwikkelingen zijn voor begin 2018 zullen wij dit op deze plek publiceren.

Laat u dus niet bang maken door bedrijven die VoIP telefonie proberen te verkopen en aangeven dat ISDN binnenkort komt te vervallen. De reden om over te willen gaan naar VoIP telefonie moet dus zijn dat er meer functionaliteiten zijn die u kunt gebruiken met VoIP telefonie t.o.v. de traditionele telefonie.

Denk hierbij aan het gemis van de mogelijkheid een welkomsttekst te genereren met uw huidige apparatuur of een keuzemenu of misschien wel een koppeling met uw CRM/ERP pakket of nog denkbaarder een juiste vast/mobiel integratie.

Ook zou het mogelijk een besparing kunnen opleveren in de maandelijkse lasten maar om dit te bereiken moet er wel geïnvesteerd worden in nieuwe IP apparatuur. Dit is een kwestie van berekenen.Vragen over analoge (PSTN) of ISDN lijnen of over uitfaseren, stopzetten en dergelijke? Bel 0528-217217 of mail naar sales@mt-pd.nl.

Pagina's

Nieuws

Google pagina's

  • Einde ISDN

    Einde ISDN KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen. Geen zorgen, wij helpen jou bij de overstap naar VoIP. Zodat jij er geen omkijken naar hebt. VoIP het alternatief voor ISDN
  • De TelefoonGids stopt na bijna 140 jaar.

    De TelefoonGids stopt na bijna 140 jaar. Nederland reageert. Dat de papieren telefoongids een Nederlands icoon was, blijkt wel uit de massale reacties op het internet. Een kort overzicht van de leukste artikelen en reacties. In de media;

Waar kunnen wij u mee helpen?