KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet

KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet - logo-mt-professional-devices-2

KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet.

Begin 2015 heeft KPN bevestigd dat analoge en ISDN lijnen in ieder geval tot en met 1 januari 2018 worden geleverd. Er is derhalve absoluut geen enkele sprake van uitfasering van deze traditionele telefoonlijnen. Er is zelfs thans nog geen sprake van end-of-life of end-of-sale per 1 januari 2018. Dus tot die tijd garandeert KPN de dienstverlening.

Zodra er ontwikkelingen zijn voor begin 2018 zullen wij dit op deze plek publiceren.

Laat u dus niet bang maken door bedrijven die VoIP telefonie proberen te verkopen en aangeven dat ISDN binnenkort komt te vervallen. De reden om over te willen gaan naar VoIP telefonie moet dus zijn dat er meer functionaliteiten zijn die u kunt gebruiken met VoIP telefonie t.o.v. de traditionele telefonie.

Denk hierbij aan het gemis van de mogelijkheid een welkomsttekst te genereren met uw huidige apparatuur of een keuzemenu of misschien wel een koppeling met uw CRM/ERP pakket of nog denkbaarder een juiste vast/mobiel integratie.

Ook zou het mogelijk een besparing kunnen opleveren in de maandelijkse lasten maar om dit te bereiken moet er wel geïnvesteerd worden in nieuwe IP apparatuur. Dit is een kwestie van berekenen.Vragen over analoge (PSTN) of ISDN lijnen of over uitfaseren, stopzetten en dergelijke? Bel 0528-217217 of mail naar sales@mt-pd.nl.

Pagina's

Nieuws

Google pagina's

 • Einde ISDN

  Einde ISDN KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen.
 • De TelefoonGids stopt na bijna 140 jaar.

  De TelefoonGids stopt na bijna 140 jaar. Nederland reageert. Dat de papieren telefoongids een Nederlands icoon was, blijkt wel uit de massale reacties op het internet. Een kort overzicht van de leukste artikelen en reacties. In de media;
 • KPN gaat dienstverlening SDSL in 2020 stopzetten

  KPN heeft aangekondigd per 1 maart 2020 de SDSL dienstverlening stop te zetten. Dit geldt alleen voor verbindingen waar ook ADSL2+, VDSL en/of BVDSL en FTTH en/of FttB leverbaar is.
 • OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE

  OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE ISDN 2 gaat stoppen, dus het is tijd voor VoIP Bellen. Onderstaand leest u hoe eenvoudig dit gebeurt. VoIP Bellen is de nieuwe standaard voor vast bellen, speciaal voor uw organisatie. Het aantal medewerkers is in zijn geheel niet van belang. Overstappen op VoIP Bellen Zo doet u dat:
 • Checklist ISDN Stopt

  Checklist ISDN Stopt! - Inventariseer uw huidige aantal ISDN lijnen. o Voor MT-PD een kleine moeite dit voor u te doen - Waarvoor gebruikt u de huidige lijnen o Telefonie o Fax o Alarmlijn o Pinnen o Noodlijn (bijvoorbeeld in een lift
 • Alarm op ISDN - Wat nu?

  U gebruikt een alarm via ISDN of een analoge verbinding Wat nu? Stapt u voor uw telefonie over naar VoIP Bellen? Dan moetu ook uw alarmcentrale via internet ontsluiten. U zou eventueel een gateway kunnen gebruiken die het analoge signaal van uw alarmsysteem omzet naar een IP signaal.
 • ISDN Stopt! Wat nu met mijn PIN

  u gebruikt een PIN-oplossing via ISDN (of analoog via CCV/ Equens) Een analoge of ISDN-verbinding kan geen snelle betalingsafhandeling garanderen. De Betaalvereniging Nederland adviseert u om over te stappen naar IP-pinnen. Dat kan in 3 stappen:
 • Mijd de drukte

  Einde ISDN - mijd de drukte KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen. Geen zorgen, wij helpen jou bij de overstap naar VoIP. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.
 • Winterbandentijd voor ISDN

  Het is winterbandentijd voor ISDN. Ongetwijfeld kent u de situatie (bij een ander natuurlijk) dat het begint te sneeuwen en er op dat moment gedacht wordt aan het wisselen van de zomerbanden naar de winterbanden. Er wordt naar de garage gebeld om een afspraak te maken en jawel de afspraak voor uitvoering kan pas met 14 dagen plaatsvinden....
 • Hoe weet ik

  ONTDEK HET IN 3 MINUTEN: HOE WEET IK DAT IK ISDN HEB?

Waar kunnen wij u mee helpen?