Straalverbinding Almere De Vaart

Straalverbinding Almere De Vaart - bedrijventerreinen_de_vaart_almere

Straalverbinding op industrieterrein De Vaart Almere

 

Vanaf heden is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek een stabiele snelle internetverbinding te verkrijgen op het industrieterrein De Vaart te Almere.

Meer weten, bel of mail naar 0320-331212 / sales@mt-pd.nl met als onderwerp "Betrouwbaar en snel internet op De Vaart"

 

 

Pagina's

Google pagina's

 • VoIP Lelystad

  VoIP telefonie in de buurt van Lelystad.
 • Eindejaar

  ‘Samenwerken’ het sleutelwoord voor 2017? Het voelt als kort geleden dat er een nieuwsbericht moest komen met een vooruitblik op het jaar 2016 en nu dus alweer bijna een jaar verder nadert 2017 ons met rasse schreden. Wat mogen we van 2017 verwachten? Heeft Donald Trump invloed op de nu aantrekkende economie waarin we verkeren en wat voor een impact heeft het Britse
 • De TelefoonGids stopt na bijna 140 jaar.

  De TelefoonGids stopt na bijna 140 jaar. Nederland reageert. Dat de papieren telefoongids een Nederlands icoon was, blijkt wel uit de massale reacties op het internet. Een kort overzicht van de leukste artikelen en reacties. In de media;
 • KPN gaat dienstverlening SDSL in 2020 stopzetten

  KPN heeft aangekondigd per 1 maart 2020 de SDSL dienstverlening stop te zetten. Dit geldt alleen voor verbindingen waar ook ADSL2+, VDSL en/of BVDSL en FTTH en/of FttB leverbaar is.
 • Alarm op ISDN - Wat nu?

  U gebruikt een alarm via ISDN of een analoge verbinding Wat nu? Stapt u voor uw telefonie over naar VoIP Bellen? Dan moetu ook uw alarmcentrale via internet ontsluiten. U zou eventueel een gateway kunnen gebruiken die het analoge signaal van uw alarmsysteem omzet naar een IP signaal.
 • ISDN Stopt! Wat nu met mijn PIN

  u gebruikt een PIN-oplossing via ISDN (of analoog via CCV/ Equens) Een analoge of ISDN-verbinding kan geen snelle betalingsafhandeling garanderen. De Betaalvereniging Nederland adviseert u om over te stappen naar IP-pinnen. Dat kan in 3 stappen:
 • Yealink VC 200

  Ontdek de nieuwe Yealink VC200 Kleine vergaderruimtes De Yealink VC200 is specifiek ontworpen voor kleine vergaderruimtes en is vooral populair binnen het MKB. Deze videoconferentie oplossing heeft een codec, camera, microfoon en beugel geïntegreerd in één en is op eenvoudige wijze op een scherm te plaatsen.
 • In 10 minuten

  In 10 minuten iets regelen op telecommunicatiegebied? Het kan maar is zeker niet onze stijl. Maak er 30 minuten van en we komen een heel eind. Advies over:  Internet                      Mobiele telefonie                      Internet/Bellen/TV & Mobiele telefonie Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MT-PD nu: een ½ uur durend intake gesprek.
 • Juiste GSM netwerk

  MT-PD maakt gebruik van het juiste netwerk voor haar relaties voor een betere verbinding in tunnels Automobilisten die door de Westerscheldetunnel rijden kunnen voortaan nagenoeg ongestoord bellen en data gebruiken. Ook de overgang van en naar het reguliere mobiele

Waar kunnen wij u mee helpen?