VOiP 30 dagen gratis op proef

VOiP 30 dagen gratis op proef - streep_door_isdn(1)

VOiP 30 dagen gratis op proef

Wil jij ook 30 dagen VoIP testen? Vul onderstaand formulier volledig in voor deelname. Onze accountmanagers nemen binnen 1 werkweek contact met je op om de startdatum

Ik maak gebruik van de VoIP test aanbieding van MT-PD en ontvang een Yealink demotoestel type T40P voor de duur van 1 maand. De enige kosten die verbonden zijn aan deze periode zijn de gesprakskosten die ik maak. Bij het geven van een opdracht in deze periode wordt het demotoestel automatisch (GRATIS) mijn eigendom.

Voor meer info Klik hier

Pagina's

Google pagina's

 • VoIP Hoogeveen

 • VoIP bellen zakelijk

  VoIP bellen zakelijk, jarenlange ervaring opgebouwd voor u.
 • VoIP Leek

 • Managed Voice Groningen

  Managed Voice Groningen Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Groningen.
 • VoIP Lelystad

  VoIP telefonie in de buurt van Lelystad.
 • VoIP Amsterdam

  VoIP telefonie Amsterdam
 • Eindejaar

  ‘Samenwerken’ het sleutelwoord voor 2017? Het voelt als kort geleden dat er een nieuwsbericht moest komen met een vooruitblik op het jaar 2016 en nu dus alweer bijna een jaar verder nadert 2017 ons met rasse schreden. Wat mogen we van 2017 verwachten? Heeft Donald Trump invloed op de nu aantrekkende economie waarin we verkeren en wat voor een impact heeft het Britse
 • KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet

  KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet. Begin 2015 heeft KPN bevestigd dat analoge en ISDN lijnen in ieder geval tot en met 1 januari 2018 worden geleverd. Er is derhalve absoluut geen enkele sprake van uitfasering van deze traditionele telefoonlijnen. Er is zelfs thans nog geen sprake van end-of-life of end-of-sale per 1 januari 2018. Dus tot die tijd garandeert KPN de dienstverlening.
 • Alles doet het nog?

  Achteraf is altijd makkelijk praten, maar we horen onszelf denken als we toch het lef hebben gehad zakelijk iets nieuws aan te kopen. Hadden we dit maar eerder gedaan. Het is zo makkelijk, fijn, het werkt beter. Waarom heeft niemand me dit eerder verteld.
 • Ziggo Multi Wifi

  Krijgt u of heeft u Ziggo Connect MKB en kiest u voor Multi Wifi Start, dan worden de eerste 2 Access Points tijdelijk gratis geleverd (geen aansluitkosten, normaal € 200 per stuk). Deze promo op Multi Wifi duurt tot en met 12 november.
 • VoIP relaties Amsterdam

  VoIP relaties Amsterdam
 • VoIP telefonie

  VoIp telefonie mt-pd
 • Einde ISDN

  Einde ISDN KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen.
 • Managed Voice Amsterdam

  Managed Voice Amsterdam Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in VoIP telefonie heeft 2 mogelijkheden om in gebruik te nemen, Managed Voice en SIP. - Managed Voice is zonder lokale hardware als het gaat om de centrale - SIP is een netlijn die wordt aangesloten op een lokaal telefoonsysteem
 • Managed Voice Rotterdam

  Managed Voice Rotterdam Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Rotterdam.
 • Managed Voice Soest

  Managed Voice Soest Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Soest.
 • Yealink IP toestellen OOK voor Skype for Business en Office 365

  Wist je dat? Zowel de T4x lijn als de T4s lijn gecertificeerd zijn voor Skype for Business en Office 365. Deze certificering biedt gebruikers meer communicatiemogelijkheden. Alle SIP-T4 modellen zijn voorzien van HD-spraak en uitgebreide functionaliteiten op het Skype for Business platform. De SIP-T46G/S en SIP-T48G/S zijn voorzien van een Skype for Business interface, welke overeenkomt met de interface van Skype for Business softclient op de PC of laptop, zodat je direct aan de slag kunt.
 • KPN gaat dienstverlening SDSL in 2020 stopzetten

  KPN heeft aangekondigd per 1 maart 2020 de SDSL dienstverlening stop te zetten. Dit geldt alleen voor verbindingen waar ook ADSL2+, VDSL en/of BVDSL en FTTH en/of FttB leverbaar is.
 • OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE

  OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE ISDN 2 gaat stoppen, dus het is tijd voor VoIP Bellen. Onderstaand leest u hoe eenvoudig dit gebeurt. VoIP Bellen is de nieuwe standaard voor vast bellen, speciaal voor uw organisatie. Het aantal medewerkers is in zijn geheel niet van belang. Overstappen op VoIP Bellen Zo doet u dat:
 • Alarm op ISDN - Wat nu?

  U gebruikt een alarm via ISDN of een analoge verbinding Wat nu? Stapt u voor uw telefonie over naar VoIP Bellen? Dan moetu ook uw alarmcentrale via internet ontsluiten. U zou eventueel een gateway kunnen gebruiken die het analoge signaal van uw alarmsysteem omzet naar een IP signaal.
 • Mijd de drukte

  Einde ISDN - mijd de drukte KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen. Geen zorgen, wij helpen jou bij de overstap naar VoIP. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.
 • Yealink VC 200

  Ontdek de nieuwe Yealink VC200 Kleine vergaderruimtes De Yealink VC200 is specifiek ontworpen voor kleine vergaderruimtes en is vooral populair binnen het MKB. Deze videoconferentie oplossing heeft een codec, camera, microfoon en beugel geïntegreerd in één en is op eenvoudige wijze op een scherm te plaatsen.
 • In 10 minuten

  In 10 minuten iets regelen op telecommunicatiegebied? Het kan maar is zeker niet onze stijl. Maak er 30 minuten van en we komen een heel eind. Advies over:  Internet                      Mobiele telefonie                      Internet/Bellen/TV & Mobiele telefonie Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft MT-PD nu: een ½ uur durend intake gesprek.
 • Managed Voice Assen

  Wij als MT-PD zijn een landelijk dekkende organisatie met haar specialisme op 100% VoIP telefonie. Landelijk dekkend dus ook in Assen.

Waar kunnen wij u mee helpen?