Winterbandentijd voor ISDN

Winterbandentijd voor ISDN - streep_door_isdn(1)

Het is winterbandentijd voor ISDN.

Ongetwijfeld kent u de situatie (bij een ander natuurlijk) dat het begint te sneeuwen en er op dat moment gedacht wordt aan het wisselen van de zomerbanden naar de winterbanden. Er wordt naar de garage gebeld om een afspraak te maken en jawel de afspraak voor uitvoering kan pas met 14 dagen plaatsvinden.

Waarom?

We willen met z'n allen tegelijk de bandeb verwisselen maar er is maar X ruimte en er zijn maar X paar handen.

Daar wil MT-PD u nu voor behoeden wat betreft uw telefoonlijnen. Er komt een moment dat de ondernemer bedenkt dat er iets moet gebeuren voor 1 september 2019.

Kijk voor een toelichting op 

http://www.mt-pd.nl/isdn-stopt-1.html

http://www.mt-pd.nl/overstappen-zonder-gedoe.html 

Pagina's

Google pagina's

 • KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet

  KPN analoge en ISDN netlijnen verdwijnen nog niet. Begin 2015 heeft KPN bevestigd dat analoge en ISDN lijnen in ieder geval tot en met 1 januari 2018 worden geleverd. Er is derhalve absoluut geen enkele sprake van uitfasering van deze traditionele telefoonlijnen. Er is zelfs thans nog geen sprake van end-of-life of end-of-sale per 1 januari 2018. Dus tot die tijd garandeert KPN de dienstverlening.
 • Einde ISDN

  Einde ISDN KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen.
 • OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE

  OVERSTAPPEN ZONDER GEDOE ISDN 2 gaat stoppen, dus het is tijd voor VoIP Bellen. Onderstaand leest u hoe eenvoudig dit gebeurt. VoIP Bellen is de nieuwe standaard voor vast bellen, speciaal voor uw organisatie. Het aantal medewerkers is in zijn geheel niet van belang. Overstappen op VoIP Bellen Zo doet u dat:
 • Checklist ISDN Stopt

  Checklist ISDN Stopt! - Inventariseer uw huidige aantal ISDN lijnen. o Voor MT-PD een kleine moeite dit voor u te doen - Waarvoor gebruikt u de huidige lijnen o Telefonie o Fax o Alarmlijn o Pinnen o Noodlijn (bijvoorbeeld in een lift
 • Alarm op ISDN - Wat nu?

  U gebruikt een alarm via ISDN of een analoge verbinding Wat nu? Stapt u voor uw telefonie over naar VoIP Bellen? Dan moetu ook uw alarmcentrale via internet ontsluiten. U zou eventueel een gateway kunnen gebruiken die het analoge signaal van uw alarmsysteem omzet naar een IP signaal.
 • ISDN Stopt! Wat nu met mijn PIN

  u gebruikt een PIN-oplossing via ISDN (of analoog via CCV/ Equens) Een analoge of ISDN-verbinding kan geen snelle betalingsafhandeling garanderen. De Betaalvereniging Nederland adviseert u om over te stappen naar IP-pinnen. Dat kan in 3 stappen:
 • Mijd de drukte

  Einde ISDN - mijd de drukte KPN heeft het einde van ISDN al aangekondigd en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen. Geen zorgen, wij helpen jou bij de overstap naar VoIP. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.
 • Hoe weet ik

  ONTDEK HET IN 3 MINUTEN: HOE WEET IK DAT IK ISDN HEB?

Waar kunnen wij u mee helpen?