Yealink VC 200

Yealink VC 200 - yealink_vc_200

 

Ontdek de nieuwe Yealink VC200

Kleine vergaderruimtes

De Yealink VC200 is specifiek ontworpen voor kleine vergaderruimtes en is vooral populair binnen het MKB. Deze videoconferentie oplossing heeft een codec, camera, microfoon en beugel geïntegreerd in één en is op eenvoudige wijze op een scherm te plaatsen.

·         Eenvoudig plug en play oplossing

·         16 GB ingebouwd intern geheugen

·         VC200 ondersteunt één scherm

·         Desktop client en mobiele gebruikers (Tablet, PC, Smarthones)

·         Aansluitbaar op de conference phone CP960 van Yealink

·         Incl. afstandsbediening

·         VCH50 een hub om informatie te delen, kan optioneel worden meegeleverd

 

Service & Demo
Heeft u interesse in de VC200 en wilt u meer informatie ontvangen over de video oplossing? Neem dan contact met ons op voor een GRATIS demonstratie en presentatie op locatie of bij ons in Almere klik hier

Pagina's

Google pagina's

 • Yealink nummer 1

  Yealink IP toestellen staan op de eerste plaats aan het einde van 2016.
 • Yealink Videosysteem

  Maak kennis met de nieuwe generatie video-conferentiesystemen van Yealink! Met het oog op alle veranderingen in de telecomwereld, heeft Yealink een nieuwe lijn met videoconferentie oplossingen en accessoires op de markt gebracht.
 • Yealink IP toestellen OOK voor Skype for Business en Office 365

  Wist je dat? Zowel de T4x lijn als de T4s lijn gecertificeerd zijn voor Skype for Business en Office 365. Deze certificering biedt gebruikers meer communicatiemogelijkheden. Alle SIP-T4 modellen zijn voorzien van HD-spraak en uitgebreide functionaliteiten op het Skype for Business platform. De SIP-T46G/S en SIP-T48G/S zijn voorzien van een Skype for Business interface, welke overeenkomt met de interface van Skype for Business softclient op de PC of laptop, zodat je direct aan de slag kunt.
 • VOiP 30 dagen gratis op proef

  VOiP 30 dagen gratis op proef Wil jij ook 30 dagen VoIP testen?
 • Juiste GSM netwerk

  MT-PD maakt gebruik van het juiste netwerk voor haar relaties voor een betere verbinding in tunnels Automobilisten die door de Westerscheldetunnel rijden kunnen voortaan nagenoeg ongestoord bellen en data gebruiken. Ook de overgang van en naar het reguliere mobiele

Waar kunnen wij u mee helpen?