Telecom

Het is niet eenvoudig om een juiste keuze te maken als ondernemer wat goed of beter is voor de organisatie en de medewerkers als er sprake is van een keuze voor een bedrijfsader.

Of het nu gaat om de aanschaf van een machine voor de productie, om het juiste boekhoudpakket of het CRM systeem, in de praktijk blijkt altijd weer of de juiste beslissing genomen is.

Dit is nu ook precies van toepassing bij de beslissing op gebied van uw bedrijfsader telefonie. Gaan we voor een systeem in huis of gaan we voor de Managed Voice. Gaan we voor de aankoop van de oplossing en zien we wel hoe het er over 3 jaar voorstaat of gaan we voor een maandelijks overzichtelijk bedrag met geringe investering maar wel altijd 100% up-to-date. Nog een keuze, gaan we in een groot kantoor zitten of gaan we thuiswerkers krijgen of misschien wel een combinatie ervan. Als het ’t één of ’t ander wordt gaan we dan alles vast of alles mobiel of daar weer een combi van?

MT-Professionel Devices BV is er voor om samen met u die keuze te maken waarvan in de praktijk zal blijken dat het de juiste is. Hieronder alvast een voorproefje van de mogelijkheden.

Vast Voip  Mobiel