•  

   

   

   

   

   

   WELKOM OP DE SITE VAN MT-PROFESSIONAL DEVICES

 •  

   

   

   

   

  Bent u klaar voor NU

 • Bent u klaar voor VoIP

 • Laat ons u begeleiden

NETWERKENGINEERS

Wij zijn op zoek naar enthousiaste netwerkengineers met voice affiniteit voor het implementeren van voice systemen op IP netwerken. De systemen worden geïnstalleerd op Linux en VM Ware omgevingen. Het betreft “on premies” en cloud oplossingen. De systemen worden gekoppeld met portals, CRM applicaties, Skype voor Business etc.

Om deze werkzaamheden uit te voeren heb je minimaal een MBO IT opleiding, gezonde dosis denkvermogen, goede contactuele eigenschappen en enthousiasme nodig.

Wij bieden je een volledige opleiding tot senior netwerk engineer, bijpassend salaris, een bedrijfsauto, benodigde bedrijfsmiddelen en dit allemaal in een prettige werksfeer.

Heb jij interesse in een toekomst gerichte baan, reageer dan per e-mail: info@mt-pd.nl

ICT ENGINEERS

MT Professional Devices BV is continu op zoek naar goede ICT-engineers die werkzaam willen zijn in de telecom branche.

 

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het ontwerpen, installeren en service verlenen aan telefonieplatformen. Deze platformen kunnen zowel “on premise” systemen als hosted oplossingen zijn.

 

Kennis van routers, switches en datanetwerken is daarbij een pré, termen als VLAN, OSI,  PoE, QOS behoeven voor jou geen nadere uitleg. Onze opdrachtgevers bevinden zich verspreid door het gehele land, waarbij we natuurlijk altijd proberen om reistijd zo efficient mogelijk te plannen.

 

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste ICT-ers met voldoende kennis, goede communicatieve eigenschappen en in bezit van rijbewijs B.

 

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan met de nieuwste ICT technieken met bijpassende arbeidsomstandigheden, laat dan je CV achter op:info@mt-pd.nl

 

Voor vragen mag je natuurlijk contact opnemen via telefoonnummer
+31528-217217 of via bijgaand formulier.