Volg ons online

Onderhoud/storingen

Via deze pagina houden wij onze klanten op de hoogte bij eventuele storingen en gepland onderhoud.

 

We zetten alles op alles om storingen te voorkomen. Zo is ons netwerk volledig redundant uitgevoerd. Helaas komen storingen in de keten wel eens voor. We doen in ieder geval wat in onze mogelijkheden ligt om deze zo snel mogelijk te (laten) verhelpen. Jammer genoeg hebben we geen directe invloed op alle storingen, behalve er open over zijn. Daarom informeren wij u op deze pagina zo transparant mogelijk over lopende en opgeloste storingen.


Op dit moment zijn er geen storingen bekend.


MV2 – Enreach Contact Migratie

Wij zullen woensdagavond 24 april Managed Voice 2 en Enreach contact migraties uitvoeren buiten ons standaard onderhoudsvenster.

Deze migratie begint woensdag 24 april om 18:00 uur en zal naar verwachting voor 22:00 uur zijn voltooid. De verwachte downtime is 0 minuten, maar u kunt enkele vertragingen verwachten in de verwerking van wijzigingen.

Onze excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

______________________________________________________

Gepland Enreach Contact onderhoud

In de nacht van vrijdag 26 april op zaterdag 27 april zullen wij in ons standaard maintenance window onderhoud voeren op ons Enreach Contact platform. Wij starten om 00:00 uur met de werkzaamheden en verwachten dat deze rond 06:00 uur zijn afgerond. Tijdens het onderhoud is het mogelijk dat lopende gesprekken verbreken. Nieuwe gesprekken kunnen direct weer worden opgezet.

Ons excuses voor het ongemak.

______________________________________________________

Gepland onderhoud Mobile over 6 dagen

In de nacht van maandag 29 april op dinsdag 30 april zullen wij in ons standaard maintenance window onderhoud uitvoeren op ons Mobile-platform. In dit onderhoud zullen wij aanpassing op de mobiele infrastructuur uitvoeren. Wij starten om 0:00 uur met de werkzaamheden en wij verwachten dat deze voor 03:00 uur zijn afgerond. Tijdens het onderhoud wordt er geen impact verwacht, het is wel mogelijk dat nieuwe registraties een vertraging van enkele seconden kunnen hebben.

Onze excuses voor het ongemak.