Volg ons online

Over ons

MT Professional Devices BV is ontstaan uit een technisch installatiebedrijf dat in 1987 is gestart. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in VoIP telefonie, internetverbindingen en mobiele proposities. Meerdere platformen beheersen en beheren wij echter zijn wij tot de slotsom gekomen dat het Managed Voice Platform het meeste kan betekenen voor onze klanten, dit dankzij de uitgebreide mogelijkheden.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met betrouwbare partners kunnen wij elk project prima begeleiden. Onze kracht ligt in het vertrouwen van u, de relatie. Een langdurige relatie, welke berust op vertrouwen, (technische) kennis een goede prijs-kwaliteit verhouding vinden wij een must.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact en een snelle service staat bij MT Professional Devices BV centraal. Elke vraag en opmerking wordt door 1 van de teamleden opgenomen en afgehandeld. Wij beschrijven onze kernwaarden als samenwerken, plezier maken en normaal doen. Dit vindt je in onze mensen terug. Wij helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden. Adequaat, vakkundig en vriendelijk.

persoonlijk contact