Volg ons online

Partners

Ecinto Telematica BV, dé installatiepartner van MT Professional Devices BV

 

Ecinto Telematica BV heeft in de afgelopen 30 jaar bewezen een stabiele en onafhankelijke installatiepartner te zijn voor haar Opdrachtgevers op het gebied van telecommunicatie-, beveiliging- en elektra sector, zo ook voor MT Professional Devices BV. Van woonhuizen tot bedrijven tot verzorgingstehuizen.
ecinto telematica

 

Bij ons staat kwaliteit voorop!

In een steeds veranderende vraag en aanbod proberen wij voor elke klant de juiste oplossing te vinden, of dit gaat om (VoIP)telefonie, beveiliging of elektra, wij staan voor u klaar. Door nauw samen te werken met MT Professional Devices BV, kunnen wij zorgen dat er maatwerk geleverd wordt. Voor u als klant 1 aanspreekpunt.

 

www.ecinto.nl
planning@ecinto.nl
085-022 99 99

Duncker & Munnikhuis

 

Onze jarenlange samenwerking met MT-PD staat garant voor een snelle flexibele service voor onze klanten, maar ook voor Duncker & Munnikhuis zelf.
 De grote troeven van MT-PD: het meedenken, no-nonsense, kwaliteit, service en vooral de ondersteuning die zij leveren.
Inmiddels werken een flink aantal klanten van Duncker & Munnikhuis met grote tevredenheid met de telefonie oplossingen van MT-PD.
 En mochten er eventuele storingen zijn, dan versterken MT-PD en Duncker & Munnikhuis elkaar om zo tot een snel mogelijke oplossing te komen voor de klant!